my.point.of.view
Banner FP
By: eliq sani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Feb-2009 08:44 Email | Share | | Bookmark
Sesajer kongsi gambr taj

sesajer jer nk kongsi2 gmbr taj yg diedit..






Friday, 6-Feb-2009 00:44 Email | Share | | Bookmark
Whats happening

Dah lama gila tak update FP aku..Bukannye takder gambar, sebenarnye byk gile gmbr smpi taktau nak masukan mana satu..Tapi cume yg takde masa jerk ..utk edit2..bg cantik sket gmbr tu2....+ last semester merupakan antara masa y paling sibuk utk aku....belajar+keje+baby+ pindah umah...tu yg termotivated langsung utk edit gmbr...

tp hari ni aku nk letak sikit gmbr2 terkini kitaorg...heheh..seperti biasa..gmbr taj la yg byk...
hehehee..ok laaa..aku letak yg ni dulu...kendian2, aku tambah lagi..







Sunday, 5-Oct-2008 08:26 Email | Share | | Bookmark
Anak Buah Aku...

Sebelas hari lepas Ummi deliver Taj, adik perempuan aku plak bersalin..dapat baby girl..
Seronok gile...tapi yg paling seronok sekali mestila parents aku...

Camner tak seronoknye, sebulan dapat dua org cucu...cube korang bayangkan setahun...haaa....tak ker 24 orang cucu..

OK laa...korang tgk le gambar baby Naiela...enjoy..










Friday, 19-Sep-2008 14:13 Email | Share | | Bookmark
Taj Rasyad

Permata Integriti
Setelah berbulan-bulan memikirkan nama untuk anak kami, akhirnya pada hari ini aku berjaya juga mendapatkan nama yang aku rasa sesuai dengan anak lelaki aku..Korang mesti pelik, sebab biasanya couple yang expecting their first child gerenti dah dapat nama berbulan-bulan awalnye, silap haribulan, belum kawen dah ada nama...

Tapi, ntah ler..aku rase susah..sangat susah nak dapatkan nama yang aku nak...dengan makna yang aku nak...Sehingga la, satu hari sahabat baik aku, Mr Osman aka Angah, tetiba mencadangkan nama Rasyad yang bermakna integrity/wisdom...Aku terus suke nama tu disebabkan makna dia...BIla bagitau wife aku, dia pun suke gak...Cume nak cari nama depan plak...

Jadi, lepas brainstorming ade beberapa nama yang aku suke...tapi byk yg namanye ala2 kumpulan nasyid...Rayhan, Hijjaz, Emad...hehehe...Tapi yang paling aku suke actually Hijjaz..Cume apabila dikenang dan difikirkan maknanye, Hijjaz (HAruman) Rasyad (Integrity), aku rasa mcm maknanya tak sampai... Lantas, aku terus mencari dan mencari sehingga aku terjumpa dengan nama TAJ..yang membawa maksud Crown/ Gem/ Jewel....dan digabungkan dengan Rasyad membawa maksud Permata Integriti...

Harapan
Pada anak aku yang membawa nama yang berat ni, aku letakkan harapan yang amat tinggi..Harapan aku ialah menjadi seorang yang membawa maksud dan menjunjung integriti disepanjang kehidupan dia...Integriti yang meliputi segala aspek kehidupan..

Integriti bagi aku, adalah sangat luas maknanya...Cuma boleh aku kupaskan kat sini, kekuatan dan kejituan moral dalam menjadi seorang manusia yang menjalankan tugas dan tanggungjawabnya dengan sepenuh hati, ikhlas, demi kepentingan diri, agama dan ummah.. Bagi aku, sekiranya dia mempunyai integriti dalam pelajaran, pekerjaan, agama dan menunaikan tanggunjawab keluarga, aku yakin dengan sepenuh hati yang dia akan menjadi seseorang yang berjaya pada satu hari nanti.

bagi korang yang tertanya-tanya mcm mana rupa Taj, kat sini aku ader letakkan gambar Taj untuk tatapan korang...FYI, Taj sekarang masih berada kat hospital putrajaya being warded due to jaundice..tapi dia semakin sihat, cume tak cukup sihat untuk discharge..
aku harap2 sangat Taj boleh balik esok sebab aku tak sabar2 nak main2 dengan dia, amik gambar etc...

Ok le...

-abah taj-









Sunday, 14-Sep-2008 15:33 Email | Share | | Bookmark
sneak preview...

anak pasangan Ellya & Ummi...
DOB: 14 September 2008
Birthweight : 2.65kg
Jantina: Boy





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net